عروس نامرئی
templates for Your weblog List of Iranian Top weblogs
بقچه ی گوشت
سلام دوستای گلم

من این غذا رو خیلی امتحان کردم و کلا یک نوع پیراشکی محسوب میشه  من همه جورش رو امتحان کردم ولی  هم دستور پخت نوع اصلی رو میذارم هم مدل اکتشافیی خودم رو.

این منم !Hello

آرد ۵ پیمانه                                                  Hello   تا زمانی که به دست نچسبد

خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری                          Helloیک قاشق غذا خوری پر پکینگ پودر

تخم مرغ دو عدد                                                  Helloهمون !

ماست نصف لیوان                                                        Helloماست شیرین معمولی

روغن نصف لیوان                                                     Helloروغن مایع مخصوص پخت و پز و سالاد

گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم                                        Helloهمون !

مرغ پخته و خرد شده یک لیوان                                         Helloمن استفاده نمیکنم

فلفل دلمه ای ریز شده یک عدد                                     Helloفلفل دلمه ای نگینی دو عدد

جعفری ساطوری یک قاشق سوپ خوری                             Helloمن استفاده نمیکنم

قارچ !             Helloاصلا وجود نداره! اما من دو تا توی این مواد  استفاده میکنم !

پنیر پیتزای رنده شده نصف پیمانه                 Helloتقریبا دو پیمانه و یا هر چی بیشتر بهتر !!!

طرز تهیه 

      Hello

برای آماده کردن خمیر مایه حتما باید خمیر مایمون تازه باشه و حتما باید توی ظرف چینی بریزیمش برای آماده کردنش اول با نوک کارد کمی نمک و همون قدر هم شکر بهش اضافه می کنیم مثلا نصف قاشق چای خوری ! از هر کدوم بعد هم نصف فنجان آب ولرم میریزیم روش و در ظرف رو میذاریم و میذاریمیش یک جای گرم مثلا جلوی بخاری و یا بغل گاز و.....اگر که پف کرد و حجمش چند برابر شد یعنی این که تازست و میشه استفاده کرد (     Helloهمون پکینگ پودر !)

همون طور که متوجه شدین میشه به دلخواه مایع گوشتیش رو تغییر داد . یکی از این مدل ها که من خیلی دوست دارم و اکثر کسایی که خوردن پسندیدن مزه ی ( پیتزا ) هستش یعنی به جای هر نوع گوشتی از هر نوع سوسیس دلخواه ( Helloپنیری)  و یا کالباس و ژامبون همراه قارچ و فلفل دلمه ای ٬ که همه رو ریز می کنیم و  یا یکی دو قاشق سس سویا و یا دو سه قاشق سس گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم و پنیرش رو هم قاطیش می کنیم .

همه ی این مواد (سوسیس ٬ کالباس٬قارچ ٬فلفل دلمه و سس دلخواه و پنیر و   Helloادویه ی پیتزا )

رو با هم مخلوط می کنیم و توی خمیر آماده می ذاریم ( به شکل دلخواه )

آماده کردن مواد گوشتی با چرخ کرده هم مثل مایع ماکارو نی هستش ولی باد حتما خوشمزه باشه !

پیاز داغ فراووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون رو آماده میکنیم و گوشت رو کاملا توش تفت میدیم و با پودر فلفل قرمز (Helloفراوووون )و نمک و رب گوجه فرنگی  + (سس گوجه Hello)  مزه دارش می کنیم و یک فنجان آب میریزیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا بپزه و به رو غن بیفته و آبش کاملا بره !

من توی مایع گوشتی هم دو سه قاشق سس گوجه و گاها خیلی کم سس سویا استفاده میکنم همراه رب گوجه فرنگی .

بعدش هم حرارت رو زیاد می کنیم و قارچ رو هم میریزیم و دو دیقه تفتش میدیم بعدش هم فلفل دلمه ای رو میریزیم (Helloمن کلا فلفل دلمه ای رو خیلی کم تفت میدم تا بوش بمونه ! )

اگر خواستید از مرغ هم استفاده کنید باید حتما خوش مزه باشه !!!!!!!!! به این صورت که همه مرغ رو میپزن ! اما اگر بخواید  قاطی این مواد کنید باید از خوشمزه بودنش مطمین بشید و با همه ی مواد هم تفتش بدید .

برای آماده کردن خمیر هم قبل از این که شروع به درست کردن مواد گوشتی بکنیم همه ی موادی رو که برای خمیر لازمه از یخچال در میاریم میذاریم روی میز آشپز خونه !

دو عدد تخم مرغ رو توی یک کاسه ی بزرگ میشکنیم و ماست و روغن مایع رو بهش اضافی می کنیم و به دلخواه از پکینگ پودر و یا خمیر مایه استفاده میکنیم و با چنگال خوب هم میزنیم برای این که خمیر بیمزه نباشه یک کمی نمک هم میریزیم ٬ خیلی کم ٬ بعدش آرد رو کم کم به مواد اضافی می کنیم ٬ تا جایی که به دست نچسبه اما شل هم نباشه یعنی بشه با وردنه بازش کرد و برشش داد       کمی   ورز میدیم ٬ بعد از این که آرد رو هم ریختیم میذاریم تا کمی بمونه و به خودش بیاد تا این جا که خیلی ساده بود اما یک کمی برش دادن و پیچیدن خمیر حساسه !!!!!!!!!

توی یک سینی بزرگ کمی آرد میپاشیم و کمی از خمیر برمیداریم و با وردنه روی سینی صافش میکنیم تا جایی که ممکنه نازکش می کنیم تقریبا دو  ٬ سه میلی متر ٬   برای این که شکل بقچه بشه از خمیر مربع هایی به طول ده در ده برش میدیم و از مواد گوشتی که حتما باید  ( ولرم ) باشه  و  روغن  اضافیش رو گرفته باشیم  رو ی خمیر میذاریم یکی دو قاشق ٬  و پنیر پیتزا رو هم روش میریزیم   (  Helloو یا با مواد گوشتی مخلوطش میکنیم ) و بعدش لبه های خمیر رو به هم میچسبونیم  توجه ! خمیر باید در حالتی باشه که به هم بچسبه و اگر هم انقدر تر نبود که بچسبه میشه کمی اب مالید به لبه هاش و چسبوندش اما این یعنی این که به خمیرتون زیادی ارد زدید !

وقتی که خمیرتون رو شکل مربع بریدین توش گوشت رو جوری بریزید که از گوشه های مربع ۴ تا مثلث بمونه و بیارید بالا اون هار و بهم بچسبونید و اون اخرش رو یک پیچ کوچولو شکل بقچه بپیچین <

راحت ترین روش هم اینه که خمیر رو بزرگ تر باز کنین مثلا ۱۰ در ۲۰ و بعد از ریختن گوشت به شکل رولت بپیچینش و مثل یک ساندویچ بدین دست بچتون !!!!!!!!!!!!!! و یا یک خمیر خیلی بزرگ باز کنین و بعد از این که مواد گوشتیش رو ریختین و پیچیدینش برش بدین ٬ تقریبا ۵ سانتی و جدا جدا بذارینش توی فر .

میدونید که فر باید از قبل داغ بشه  ااول میذاریم زیرش بپزه بعد روش رو کمی طلایی می کنیم !

من توی سینی فر کاغذ رو غنی میندازم و بقچه هارو میچینم روش !

برای تزیین روی بقچه  و یا تزیین روی هر  نوع خمیر دیگه ای  بهترین موادی که میشه استفاده کرد به نظر من اینه !

زرده ی تخم مرغ                         یک عدد

شکر                                       یک قاشق غذا خوری

شیر                                      یک قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده ی غلیظ             یک قاشق غذا خوری

روغن مایع                                یک دوم  قاشق غذا خوری

همه ی این مواد رو مخلوط میکنیم و با فرچه ی خیلی نرم روی خمیر اماده میکشیم و با تخم خلفه  یا کنجد تزیینش می کنیم و توی فر میذاریم .

 نوش جون

امیدوارم که خوشتون بیاد  .

 

 

 

 

 

لینک نوشته

سلام
من دقیقا سی سالمه اسمم آیتک هستش و توی تبریز زندگی میکنم
خیلی دوس دارم تا اینجا دوستایی رو برای درد دل و راهنمایی پیدا کنم
دوازده ساله که ازدواج کردم و یک پسر هفت ساله دارم و عاشق شوهرم هستم .

صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو وبلاگ

آرشیو وبلاگ
هفته سوم آذر 1392
هفته اوّل آذر 1392
هفته سوم آبان 1392
هفته دوم فروردین 1391
هفته چهارم اسفند 1390
هفته سوم اسفند 1390
هفته اوّل اسفند 1390
هفته چهارم بهمن 1390
هفته سوم بهمن 1390
هفته دوم بهمن 1390
هفته اوّل بهمن 1390
هفته چهارم دی 1390
هفته اوّل آبان 1390
هفته چهارم مهر 1390
هفته اوّل مهر 1390
هفته چهارم شهریور 1390
هفته سوم شهریور 1390
هفته دوم شهریور 1390
هفته چهارم مرداد 1390
هفته اوّل مرداد 1390
هفته چهارم تیر 1390
هفته سوم تیر 1390
هفته دوم تیر 1390
هفته اوّل تیر 1390
هفته سوم خرداد 1390
هفته دوم خرداد 1390
هفته اوّل خرداد 1390
هفته چهارم اردیبهشت 1390
هفته سوم اردیبهشت 1390
هفته دوم اردیبهشت 1390
هفته اوّل اردیبهشت 1390
هفته چهارم فروردین 1390
هفته دوم فروردین 1390
هفته چهارم اسفند 1389
هفته سوم اسفند 1389
هفته دوم اسفند 1389
آرشيو

پیوندها
خاطرات من سپید جونم
بانوی باران
من و شیشه و باباش
سپید قلم
صدایم کن ای اشنا
سرزمین افتابی
لنگروددددددددددددددددددد
LOVE_P-L
دفتر عشق
آنیا جونم
خانه ی کتاب ایران
Lord-jifoo
اخ تو چقدر صبوری پسر (مهتاب )
گپ دل
درد و دل های من سپیده جونم
نازیلاجونم
الهام جونم
ماه کوچولوی ما
هوران جونم
مرمر جونم
شکلک
مهلا جونم (ازدواج یا فراق )
هزار دستان(علی و سمیرا)
دلم می خواهد ... پر گل
زندگی من و شوشو زیر ذره بین
مامان دو تا پسر
اولین وبلاگ دانشنامه نرم افزاری در ایران(ابولفضل)
دلواپسی های مادرانه با طعم روانشناسی (معصومه جونم )
ساغر 1 دختر ورنا
ام طاها
تنها
عروسک
اخبار وبلاگ ها
ليست وبلاگ ها
قالب هاي وبلاگ
:: طراح قالب ::

پیوندهای روزانه
شکلک
آرشیو پیوندهای روزانه

  RSS  
پرشین وبلاگ